Högklassiga funktioner som Cash Out och Snabbspel

När du lägger ditt spel kan du välja att luta dig tillbaka och njuta av rushen. Men Snabbare erbjuder grymma funktioner som gör upplevelsen ännu bättre.

Gå till Snabbare

Cash out

Självklart finner du den populära funktionen Cash out hos Snabbare Odds. Den funktionen gör det möjligt för en spelare att stänga sitt spel innan matchen är över – För att antingen säkra hem en vinst eller minska sina förluster! Det går även att dela upp ditt spel och säkra hem delar av din vinst, exempelvis kamma hem insatsen och sen freerolla resten.

Snabbspel

Det skall gå snabbt när man spelar live. Det gör det verkligen med Snabbare’s s.k. Snabbspel. Här kan du lägga spel på vad som händer inom nästa 1-5 minut i fotboll exempelvis, Blir det Hörna, Mål, Kort eller inkast. I tennis kan du spela på vem vinner nästa poäng och set.

Välj din favorit speltyp

Ibland är det jobbigt med 100-tals speltyper och då svårt att hitta sin favorit. Det löser Snabbare enkelt genom att du kan favorisera dina favo-speltyper och därmed läggs dem i toppen. Varje gång du återbesöker samma sport kommer dina speltyper finnas tillgängligt med högsta prioritet.

Live Streaming

Att lägga ett spel och sedan följa en liveuppdatering i nån trött app funkar, MEN tänk dig att följa matchen live istället! Det kan du göra på Snabbare.com som täcker upp det mesta i Fotboll, Ishockey och Tennis. Riktigt skönt och slippa google’a fram en stream lixom!

Gå till Snabbare