Hur fungerar Snabbare egentligen?

Det är verkligen snabbare än vanligt att göra en insättning och komma igång att lägga ditt sportspel. Först går du till Snabbare.com. Sen klickar du på ”Sätt in och spela” där du väljer belopp att sätta in.

Notera att du sätter in ett saldo som du kan fördela i hur många spel du vill, ingen tvång att spela för alla pengarna i ett spel. När du är klart med att fyllt i ditt belopp går du vidare genom att klicka på ”Sätt in” så kopplas du upp dig mot din bank.

Nu till den bästa biten. När du gör en insättning med Snabbare.com så verifierar du dig enkelt med hjälp av ditt Bank-ID. Det är klassificerat som högsta möjliga säkerhet och därför godkänt inom europeisk spellag – Som vanligtvis kräver kopior på massa krångliga dokument – MEN INTE HOS SNABBARE.COM. Eftersom du verifierar dig med ditt bank-id både vid insättning och vid uttag, så behöver du varken fylla i några uppgifter eller skicka in några dokument för att skicka in och ut pengar från ditt Snabbare-konto.

Snabbare.com är licensierat inom Europeiska lagar (MGA) innebär det att dina vinster alltid är skattefria. Som om det inte kunde bli bättre så skickas ditt uttag till din bank inom 15 minuter.

Besök Snabbare